Köszönet a feltöltésért!
Alternatíva a szögesdrótra.

Ügyes és ötletes munkaKicsit ez is kertészet, s lassan időszerűvé válik. Kifaragtam a halloveeni töklámpást.
Jó játék és időtöltés a töklámpa faragás, ezt orvosi szikével kb 8 óra alatt készítettem el. Viszont a halloveen amerikai ünnep, nálunk lassan kezd terjedni, s szerintem sem való a temetőbe, annak nálunk más a kultúrája. Otthon, a kertben viszont tök jól néz ki:-))Ügyes és ötletes munkaKicsit ez is kertészet, s lassan időszerűvé válik. Kifaragtam a halloveeni töklámpást.![]()
![]()
![]()
![]()
(( Két gondolat jutott most eszembe:
-szerintemén csak nyugdíjas koromban szánok ilyesmi műalkotásra időt,de arra még pár évet várnom kell
,viszont mindenképpen ki fogom próbálni a művészetnek ezt az ágát!
![]()
![]()
-a másik meg az,hogy a magyar temetőkben ilyen díszítés a sírokon,vajon morbid lenne
vagy vidám
és milyen reakciót váltana ki az emberekből?
![]()
![]()
))
Köszi a képet.
Laci, nekem a halat ábrázoló nagyon tetszik,persze mind "tök" jó!![]()
![]()
![]()
Ügyes tökfaragó népművész vagy.
Nekem az tetszikJó játék és időtöltés a töklámpa faragás, ezt orvosi szikével kb 8 óra alatt készítettem el.
Nelli!Laci, nekem a halat ábrázoló nagyon tetszik,persze mind "tök" jó!![]()
![]()
![]()
Ügyes tökfaragó népművész vagy.Nekem az tetszikJó játék és időtöltés a töklámpa faragás, ezt orvosi szikével kb 8 óra alatt készítettem el.,hogy nem népművészhez illő bicskával és nem is kertészkézhez szokott oltókéssel,hanem "orvosi szikével"!
![]()
![]()
![]()
Ügyes tökfaragó népművész vagy.Nekem az tetszikJó játék és időtöltés a töklámpa faragás, ezt orvosi szikével kb 8 óra alatt készítettem el.,hogy nem népművészhez illő bicskával és nem is kertészkézhez szokott oltókéssel,hanem "orvosi szikével"!
![]()
30 évig voltam állattenyésztő valamint felcser, tehát a szike egyáltalán nem idegen tőlem. Erről sok kis kanmalac tudna szomorúan mesélni.![]()
![]()
![]()
![]()
30 évig voltam állattenyésztő valamint felcser, tehát a szike egyáltalán nem idegen tőlem. Erről sok kis kanmalac tudna szomorúan mesélni.![]()
Lélekmelengető képek.Négy évvel korábban.Jelenlegi állapot!
Itt a tavasz.
![]()
Vissza: “Egyéb képek, növények, állatok, csevegő”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég