Szia!Szia! Nálunk van, én nem szedtem fel ősszel, kinn telelt a hagyma a földben (tőzeg+virágföld+komposzt keveréke). Februárban kibújtak szépen, aztán kapták a kemény mínuszokat, ennek ellenére virágoztak is. Most nyíltak el.
Köszi még egyszer!Anyukámnál földben volt, ott szaporodott szépen, bár ő minden ősszel felszedi. Nálunk egy szezont cserépben volt, hogy ne száradjon ki, ott is kihajtott, de nem szépen. Onnan ültettem ki ősszel a mostani helyére. Már igen, ki kellett volna hajtania. Ami engem meglepett, hogy a friss hajtások a kemény mínuszokat is simán átvészelték, a -6 pedig a hortenziák fás szárán induló kis rügyeket teljesen elintézte.
Erre gondolsz, ugye?Köszi még egyszer!
Holnap óvatosan kiszedem, ha olyan állapotban van, edénybe ültetem, aztán meglátom mire megyek vele.
A tacskó kotorék eb,mindig is kaparni fog! Erős kezű nevelésben kell részesíteni kölyökkorától!Van akinek van otthon kiskutya? Van egy kb 2-3 hónapos kis tacskóm. Amit lehetett már kiásott. Vettem távoltarto sprayt de semmi. Jelenleg elkerítettem a kiskertet de tavasszaleg myáron már nem szeretném azt a csirkedrót kerítést nézni. Szerintetek csillapodnak ezek a kutyák tavaszig?
Maximálisan egyetértek Bonival!A tacskó kotorék eb,mindig is kaparni fog! Erős kezű nevelésben kell részesíteni kölyökkorától!Van akinek van otthon kiskutya? Van egy kb 2-3 hónapos kis tacskóm. Amit lehetett már kiásott. Vettem távoltarto sprayt de semmi. Jelenleg elkerítettem a kiskertet de tavasszaleg myáron már nem szeretném azt a csirkedrót kerítést nézni. Szerintetek csillapodnak ezek a kutyák tavaszig?
Csirkeháló sem akadály neki,ha levadászni való van azon a területen!( pl. macska,japán kakas stb.)
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, kölykök kortól nevelve, gyakran lefárasztva ahogy öregszik ugy lesz egyre kezelhetőbb. De több száz év tenyésztését kitörölni nem lesz egyszerűMaximálisan egyetértek Bonival!A tacskó kotorék eb,mindig is kaparni fog! Erős kezű nevelésben kell részesíteni kölyökkorától!Van akinek van otthon kiskutya? Van egy kb 2-3 hónapos kis tacskóm. Amit lehetett már kiásott. Vettem távoltarto sprayt de semmi. Jelenleg elkerítettem a kiskertet de tavasszaleg myáron már nem szeretném azt a csirkedrót kerítést nézni. Szerintetek csillapodnak ezek a kutyák tavaszig?
Csirkeháló sem akadály neki,ha levadászni való van azon a területen!( pl. macska,japán kakas stb.)
A tacskó egy nagyon jó kotorékban használható vadászkutya. Sok száz éven keresztül arra szelektálták, hogy ne adja fel és ásson. A kiállításra (rossz esetben csak küllemre) tenyésztés (még inkább a pénzért való szaporítás), sokat rontott ezen. De. Borzot, rókát, patkányt ki tud hozni az üregéből. Szerinted, egy kis csirkeháló lesz az akadály?![]()
Vélelmesen az, hogy 1-1.5 éves kor elérésével, és módszeres, törődő foglalkozással, leszoktatható az ásásról. Ha, le van "fárasztva" a feje, nem fog magának "feladatot" keresni.
... Az otthon kutya nélkül csak egy ház!
Menni fog!... Bízom benne lesz türelmem nevelni.
és úgy látom az elmúlt 2 hétben mintha értelmesebb lett volna. Szerintem hozzájárul az is bejön velünk a házba
Nagyon igaz!!!... Az otthon kutya nélkül csak egy ház!
Vissza: “Egyéb képek, növények, állatok, csevegő”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég