lesli5 írta:Ok, akkor legyen az augusztus 21. szerintem addig még sok víz lefolyik a Dunán, mindenki időben tud tervezni. Viktor remélem meg tudod oldani a Főnökkel, nagyon örülnék.
Bis írta:Szintén nagyon örülnék a találkozónak veletek, de számomra az még igen messze van, lehet át sem jutok Magyarországra ezen a nyáron...![]()
kurdilaci írta:Köszönjük a meghívást, ott leszünk! 2 fő.
lesli5 írta:Bis írta:Szintén nagyon örülnék a találkozónak veletek, de számomra az még igen messze van, lehet át sem jutok Magyarországra ezen a nyáron...![]()
Feri sikerült körvonalazódni a dolgoknak? Remélem számíthatunk rád is.
Bis írta:lesli5 írta:Bis írta:Szintén nagyon örülnék a találkozónak veletek, de számomra az még igen messze van, lehet át sem jutok Magyarországra ezen a nyáron...![]()
Feri sikerült körvonalazódni a dolgoknak? Remélem számíthatunk rád is.
Mivel eddig csak az 1. oltáson vagyok túl és a második oltást egész aug. vége fele kapom meg, így nem igazán tudok átjutni Magyarországra. Vagyis hozzátok még eltudnék menni gondolom akadály nélkül, de visszaérkezvén Szlovákiára két hetes házi karantén várna rám, amit nem engedhetek meg magamnak a munkahelyem miatt...
palmaoazis írta:Laci én még nem tudom megmondani sajnos, hogy el tudom menni a fórumra. Amint lesz infó jelzem. Ha megyek akkor négy fővel (2 felnőtt és 2 gyermek)
palmaoazis írta:Akkor úgy néz ki eddig, hogy mi is megyünk a fórumra. Négy fővel érkezünk.
palmaoazis írta:Akkor úgy néz ki eddig, hogy mi is megyünk a fórumra. Négy fővel érkezünk.
Bis írta:Mivel eddig csak az 1. oltáson vagyok túl és a második oltást egész aug. vége fele kapom meg, így nem igazán tudok átjutni Magyarországra. Vagyis hozzátok még eltudnék menni gondolom akadály nélkül, de visszaérkezvén Szlovákiára két hetes házi karantén várna rám, amit nem engedhetek meg magamnak a munkahelyem miatt...
kurdilaci írta:Nagyon sajnálom, de nem tudok résztvenni a találkozón. Vendégeink érkeznek, nem hagyhatom ott őket.
Alpha írta:kurdilaci írta:Nagyon sajnálom, de nem tudok résztvenni a találkozón. Vendégeink érkeznek, nem hagyhatom ott őket.
Sajnálom! Jó lett volna, pár szó váltani Veled.
Vissza: “Élőfórum, rendezvények”
Jelenlévő fórumozók: 2 valamint 0 vendég