Alpha írta:Május végére egy komolyabb eső majd, egy "finom" jégeső érkezett.
Dobakvasas írta:Sziasztok,
Van már amit elkezdtetek védettebb helyre pakolgatni vagy még ezt a pár óra hűvösebbet csak kibírják valahogyés bízzunk a vénasszonyok nyarában ?!
Boni írta:Dobakvasas írta:Sziasztok,
Van már amit elkezdtetek védettebb helyre pakolgatni vagy még ezt a pár óra hűvösebbet csak kibírják valahogyés bízzunk a vénasszonyok nyarában ?!
Elsőként a szobában telelő melegháziak jönnek be akkor,ha a nappali hőmérséklet is már csak 15 fok körül van.
Pár éjszakát 10 fok alatt még kibírnak.
Dobakvasas írta:Boni írta:Dobakvasas írta:Sziasztok,
Elsőként a szobában telelő melegháziak jönnek be akkor,ha a nappali hőmérséklet is már csak 15 fok körül van.
Pár éjszakát 10 fok alatt még kibírnak.
Hasonlóan gondoltam én is,de ezért már pár Datolya és mangó magoncot, a gyompálmát és az arany pálmát inkább már bevittem
kenand írta:(őrző-védő szolgálat is működik: betévedő egereknek annyi -középső polc, alul)
kenand írta:Héten már fagyokkal is fenyegetnek (naponta változik, hogy 1, 2 vagy 4 fokot mutatnak legkevesebbre, de máskor ilyen előrejelzés mellett -1 is befigyelt nálunk)
Bevittem a magoncokat (sok magonc miatt vettem fém polcokat) és a kevésbé fagytűrő citrusokat (limequat, pomelo)
(őrző-védő szolgálat is működik: betévedő egereknek annyi -középső polc, alul)
Boni írta:kenand írta:(őrző-védő szolgálat is működik: betévedő egereknek annyi -középső polc, alul)
Nálunk bejött vmi sáskaféle rágcsáló is,a citromfa és a hibiszkusz legfelső leveleit rágta körbe!![]()
Szerintem, azt is elkapná egy macska!
kenand írta:Héten már fagyokkal is fenyegetnek (naponta változik, hogy 1, 2 vagy 4 fokot mutatnak legkevesebbre, de máskor ilyen előrejelzés mellett -1 is befigyelt nálunk)
Bevittem a magoncokat (sok magonc miatt vettem fém polcokat) és a kevésbé fagytűrő citrusokat (limequat, pomelo)
(őrző-védő szolgálat is működik: betévedő egereknek annyi -középső polc, alul)
gyom írta:Nagyon rendezett szép teleltetés.(Patika) Gratulálok hozzá.
Boni írta:gyom írta:Nagyon rendezett szép teleltetés.(Patika) Gratulálok hozzá.
Van náluk gyógyszerész a családban!
kenand írta:Boni írta:gyom írta:Nagyon rendezett szép teleltetés.(Patika) Gratulálok hozzá.
Van náluk gyógyszerész a családban!
Feleségem patika rendjének annyi, inkább az én szakmámhoz áll már közel, olyan, mint egy COVID osztály
Boni írta:
gen,eléggé zsúfolt!![]()
Viszont,szépek és egészségesek!![]()
![]()
Nálam úgy van megoldva,hogy a kaktuszok,agavek stb.( "a szárazon telelők") vannak ömlesztve legbelül egy kupacban,előttük védelemkénta hagymások, hogy ezt a bandát még véletlenül se locsoljam tavaszig!
![]()
Karácsonyi kaktusz és egyéb levélkaktuszok,citrusok,golgik,pálmák stb. amik kapnak némi vizet a télen,azok körül hagytam meg utakat,az ő helyük szellősebb is,ami fontosa betegségek elkerülése/ellenőrzése végett.
Jelenlévő fórumozók: 2 valamint 0 vendég