Szóráth írta:Bis írta:Szlovákiára is tud küldeni?
Megkérdezzem? Ott laksz? 2500 vagy 3000 lesz egy tő. Van úgy tudom jég,aszalódó,kútfeji,sárga óriás,teskándi ujjas óriás és szivarfügéje.
Szia!
Igen, felvidéki vagyok.

Szóráth írta:Bis írta:Szlovákiára is tud küldeni?
Megkérdezzem? Ott laksz? 2500 vagy 3000 lesz egy tő. Van úgy tudom jég,aszalódó,kútfeji,sárga óriás,teskándi ujjas óriás és szivarfügéje.
55judit írta:Szia Bis!
Nagyon szépek a fügéid.
Ha jövőre is megfelel, akkor tudnék küldeni az általad kért fajtákból. Mint írtam kicsik, most teremtek először és csak néhány szemet. Nem vagyok már fiatal, ezért biztos megérted hogy most 1-2 vessző levágásával nem szeretnék lemondani a jövő évi első termésektől.
Hogy jó hírről is beszámoljak, megérett az utolsó szem szivar füge. Tavaly 1 szál volt, ami a télen több mint a felével visszafagyott. Az új hajtásokon lett 8 szem másodtermés, ami be is érett. A legutolsót hagytam megaszalódni, ez volt a legfinomabb.
Bis írta:Szóráth írta:Bis írta:Szlovákiára is tud küldeni?
55judit írta:Szia Bis!
Nagyon szépek a fügéid.
Ha jövőre is megfelel, akkor tudnék küldeni az általad kért fajtákból. Mint írtam kicsik, most teremtek először és csak néhány szemet. Nem vagyok már fiatal, ezért biztos megérted hogy most 1-2 vessző levágásával nem szeretnék lemondani a jövő évi első termésektől.
Hogy jó hírről is beszámoljak, megérett az utolsó szem szivar füge. Tavaly 1 szál volt, ami a télen több mint a felével visszafagyott. Az új hajtásokon lett 8 szem másodtermés, ami be is érett. A legutolsót hagytam megaszalódni, ez volt a legfinomabb.
Bis írta:Eddig a Panache csak a tarka termésekkel tündökölt, most viszont hozott egy tarka levelet is.![]()
Bis írta:Kora tavasszal sikerült beszereznem egy ( talán) ´Ice Crystal´ fajtát. Hozott is vagy 7 szem termést, de sorra potyognak le még a teljes érés előtt. Ez normális ennél a fajtánál?
![]()
kurdilaci írta:Érik a szegedi fügém.
kurdilaci írta:Bis írta:Kora tavasszal sikerült beszereznem egy ( talán) ´Ice Crystal´ fajtát. Hozott is vagy 7 szem termést, de sorra potyognak le még a teljes érés előtt. Ez normális ennél a fajtánál?
![]()
Szerintem az idő előtti lepotyogás nem tekinthető normálisnak egyetlen fajtánál sem, hiszen a gyümölcséért tartjuk a fügét.( bár dísznek sem utolsó)
Bis írta:A panache fajtán csomókban vannak a termések.
kurdilaci írta:Bis írta:A panache fajtán csomókban vannak a termések.
Nagyon tetszik ez a csíkos füge!
Vissza: “Egzotikus gyümölcstermők”
Jelenlévő fórumozók: 2 valamint 0 vendég