imy írta:Don CsCs, elég puccos környéknek nézem,, de közelebbi 5letem nincsen.Szabad a gazda!
Lehet de hirtelen sok ágat ne vágjál le. Amennyiben csúcshajtást nevel és nem szeretnéd vágd ki. Tavasszal mielőtt elindul a növény elvégezheted a beavatkozást vegyél sebkezelőt (fagél) és kend be a vágott felületet.basquiat írta:sziasztok,
a cédrus deodora pendulám túlságosan nagyra kezd nőni![]()
ami nem lenne probléma, de kezd elnyomni más környéken fejlődő növényeket. egy hajtása határozottan felfelé indult, félek a pendulából valódi cédrussá szeretné válni. Szerintetek lehet levágni a felfelé tartó ágat, ill. egy-két oldalágat?
kakszilali írta:Van egy szép cédrusom. Eddig nem érdekelt a neve, de most nyomozni kezdtem a fajtája után.
Ez a két tippem van, de kérem a véleményeket: Cedrus atlantica "Glauca fastigiata" vagy Cedrus libani ssp. Stenocoma.
Köszönöm.
kakszilali írta:Van egy szép cédrusom. Eddig nem érdekelt a neve, de most nyomozni kezdtem a fajtája után.
Ez a két tippem van, de kérem a véleményeket: Cedrus atlantica "Glauca fastigiata" vagy Cedrus libani ssp. Stenocoma.
Köszönöm.
Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég