Encsike írta:Virágzik a rhapis excelsa pálmácskám.Le is permeteztem ennek örömére mert minden csupa tetű
kurdilaci írta:Encsike írta:Virágzik a rhapis excelsa pálmácskám.Le is permeteztem ennek örömére mert minden csupa tetű
Különleges látvány, gratulálok! Tehetnél fel képet az egész növényről!
Encsike írta:kurdilaci írta:Encsike írta:Virágzik a rhapis excelsa pálmácskám.Le is permeteztem ennek örömére mert minden csupa tetű
El is feledkeztem a növényről úgy megörültem a látványnak és a virágra összpontosítottam.Tavaly vettem leértékelve az oázisban ,le volt gyengülve és gondoltam próba szerencse hátha lesz belőle valami
.Most kezd új hajtásokat nevelni de most sem még az igazi szegényke.
Encsike írta:kurdilaci írta:Encsike írta:Virágzik a rhapis excelsa pálmácskám.Le is permeteztem ennek örömére mert minden csupa tetű
El is feledkeztem a növényről úgy megörültem a látványnak és a virágra összpontosítottam.Tavaly vettem leértékelve az oázisban ,le volt gyengülve és gondoltam próba szerencse hátha lesz belőle valami
.Most kezd új hajtásokat nevelni de most sem még az igazi szegényke.
Peti írta:Palackpálma (Hyophorbe lagenicaulis)
Peti írta:Palackpálma (Hyophorbe lagenicaulis)
palmaoazis írta:Peti, már elkezdett. Minden levéllel egyre jobban fog az alsó felé szélesedni. Nagyon szép.
Peti írta:Megjelent az első Johannesteijsmannia altifrons csíra.![]()
Ilyen lesz ha sikerül életben tartani:
kurdilaci írta:Az egyik legszebb pálmafaj, de sajnos melegházi körülmények közé való.
Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég