Zoly írta:kenand írta:Kicsit megszáradt, de nem potyogott le nekem tavaly a télen, tavasszal vettem le. Akkor 1 fürt sikerült.
Szerinted ezt már lehet csíráztatni?
Szerintem is még várj vele.
Csak hogy haladjak, tető alá hoztam a nagy trachy-t.
Zoly írta:kenand írta:Kicsit megszáradt, de nem potyogott le nekem tavaly a télen, tavasszal vettem le. Akkor 1 fürt sikerült.
kenand írta:Zoly írta:kenand írta:Kicsit megszáradt, de nem potyogott le nekem tavaly a télen, tavasszal vettem le. Akkor 1 fürt sikerült.
Szerinted ezt már lehet csíráztatni?
Szerintem is még várj vele.
Csak hogy haladjak, tető alá hoztam a nagy trachy-t.
Jani50 írta:Egy mostani őszi kép az egyik kedvencről,ezt látom mindig ha megyek kifelé a lakásból.
Ez a fiú és egy kicsit árnyékosabb helyet kapott mint a lány.
A lányról a takarásoknál látok képet,a Phoenix takarása mellett látni.
Jani50 írta:Egy mostani őszi kép az egyik kedvencről,ezt látom mindig ha megyek kifelé a lakásból.
Lajos írta:Jani50 írta:Egy mostani őszi kép az egyik kedvencről,ezt látom mindig ha megyek kifelé a lakásból.
Nagyon szép példány, gratulálok!
MOSAIC írta:Jani50 írta:Egy mostani őszi kép az egyik kedvencről,ezt látom mindig ha megyek kifelé a lakásból.
Gyönyörű! Erről adtál virágot tavasszal?
Kezo írta:Sziasztok! 15 perc alatt összerakható a Traki téli kerete 32 mm-es PVC-ből. A láb része kb. 40 cm mélyen van betolva a földbe.
Kezo írta:Sziasztok! 15 perc alatt összerakható a Traki téli kerete 32 mm-es PVC-ből. A láb része kb. 40 cm mélyen van betolva a földbe.
Bis írta:Kezo írta:Sziasztok! 15 perc alatt összerakható a Traki téli kerete 32 mm-es PVC-ből. A láb része kb. 40 cm mélyen van betolva a földbe.
Ügyes! A tetejére mit teszel? Csak a hó súlya miatt kérdezem, feltéve ha lesz egyáltalán majd hó...
Azóta merevítettem a tetejét, majd küldök képet. Utólag néhány dolgot változtatnék.![]()
Alpha írta:Kezo írta:Sziasztok! 15 perc alatt összerakható a Traki téli kerete 32 mm-es PVC-ből. A láb része kb. 40 cm mélyen van betolva a földbe.
Üdvözlet Közöttünk!
Jópofa, könnyed váz. Mekkora szelek szoktak Felétek lenni?
Boni írta:Kezo írta:Sziasztok! 15 perc alatt összerakható a Traki téli kerete 32 mm-es PVC-ből. A láb része kb. 40 cm mélyen van betolva a földbe.
A tetőt ferdére készítsd,úgy majd a csapadék le tud róla folyni! (Jelenlegi állapotban is megfelel ez a váz a ferde tetőhöz)
A tető alá tehetsz 3 deszkát merevítésnek,akkor nem "medencésedik"!
Jelenlévő fórumozók: 4 valamint 0 vendég